Krystian Kiełb, Wybór pieśni.

Oceń ten produkt jako pierwszy

Dostępność: W magazynie

10,00 zł
LUB

Krótki opis

Krystian Kiełb, Wybór pieśni. W serii:  „Polska liryka wokalna”. Zeszyt nutowy nr 7. Red. Barbara Ewa WernerPolskie Stowarzyszenie Pedagogów Śpiewu i Akademia Muzyczna im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu. Wrocław 2007.


Format: A4


Liczba stron: 48


ISMN:  M-9013320-2-7

Krystian Kiełb, Wybór pieśni.

Kliknij na obrazek aby obejrzeć pełną wersję

Zmniejsz
Powiększ

Więcej widoków

Szczegóły

Spis treści

Od redakcji

Notka bibliograficzna

Teksty pieśni:

Przeznaczenie (2000) – Trzy pieśni na baryton i fortepian do słów Haliny Poświatowskiej

Ars Vitae (2003) –  Trzy pieśni na sopran i fortepian do słów św. Jana od Krzyża

De Brevitate Vitae (2003) – Trzy pieśni na sopran i fortepian do słów Lucjusz Anneusza Seneki

Homo Mysticus (2007) –  Pięć epigrafów na tenor i fortepian do słów Angelusa Silesiusa

Pieśni:

Przeznaczenie (2000)

Ars Vitae (2003)

De Brevitate Vitae (2003)

Homo Mysticus (2007)

Tagi produktu

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Dowiedz się więcej
x
[profiler]
Memory usage: real: 17563648, emalloc: 17189464
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem